Wonen aan vaarwater

Project Zuiderzee op Zuid

Zuiderzee op Zuid biedt fraaie huur- en koopappartementen op een unieke woonlocatie. Wilt u ook een appartement met een uitzicht op het Veluwemeer? Bekijk dan ons actuele aanbodvoor de diverse mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze makelaars, zij staan u graag te woord.

OPEN HUIS: 12 APRIL

Op vrijdag 12 april bent u van 15:00 tot 16:30 uur van harte welkom tijdens het open huis bij Zuiderzee op Zuid. We ontvangen u graag in ons modelappartement (Zuiderzee op Zuid 3, 8256 SP Biddinghuizen).

Gespecialiseerd Architect

Een huis dat u naadloos past. Dat alle unieke eigenschappen van de omgeving benut en de omgeving mooier maakt. Het is deze combinatie die onze ontwerpen uniek maakt.

Alleen als u een apart object aan het water wil…..

Waterrijk wonen makelaars

Waterrijk wonen Makelaars is sinds 2000 een bekende naam in Fryslan. Wij zijn gecertificeerd registermakelaar, gespecialiseerd in wonen aan het water. Wij combineren ons vak, de makelaardij, met onze hobby watersport. Wij kennen de Friese wateren en weten hoe wij uw woning aan het water het beste aan de man kunnen brengen. Door onze ervaring en klantenbestand zijn wij de juiste makelaar om uw huis in Friesland te verkopen of om uw droomhuis in Fryslan te vinden. Wij zijn ook goed thuis in de recreatiemarkt en begeleiden u optimaal bij de aan- of verkoop van een tweede huis. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aan- of verkoop van uw (recreatie)woning, maar u kunt bij ons ook terecht voor een taxatie of waardebepaling. Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Geef een reactie