Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 349.234 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal.

Varen in...

Utrecht  is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 349.234 inwoners (31 mei 2018) is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is en het hardst groeiende economische centrum – vooral in de dienstensector – van zowel de Randstad als Nederland.

Utrecht

Varen in Utrecht

Een rondvaart in Utrecht langs de mooiste geveltjes, de groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders, de middeleeuwse wasplaatsen, verschillende Utrechtse musea en natuurlijk de statige Domtoren. De historische binnenstad van Utrecht laat zich graag vanaf het water bewonderen.

Rondvaart Utrecht

De rederij Schuttevaer verzorgt prachtige rondvaarten op de grachten en singels van Utrecht. Het is een heel leuke manier om vanaf het water kennis te maken met deze eeuwenoude stad.

Contact

  • Schuttevaer Utrecht, T.o. Oudegracht nr. 85
  • info@schuttevaer.com
  • 030 27 20 111

Geef een reactie