Bezinetankjes met een inhoud van 12 liter of 24 liter. Deze draagbare brandstoftankjes voor buitenboordmotoren zijn gemaakt van duurzaam en zeer sterk kunststof. De benzinetank is makkelijk mee te nemen door het handvat en lichtgewicht materiaal. De dop van de brandstoftank voor de boot kun je stevig dichtdraaien waardoor de kans op lekken minimaal is. Deze benzinetankjes worden veelal gebruikt voor een motorboot met een buitenboordmotor van Yamaha, Suzuki, Mercury, Mariner, Tohatsu, Johnson, Evinrude of Honda, maar is geschikt voor iedere buitenboordmotor.

Ieder brandstoftankje van benzinetankjes.nl is voorzien van een brandstofslang met balg (knijpbal), benzineconnector, slangpilaar en connector. Onze brandstoftankjes zijn zowel voor benzine als diesel geschikt.

Product kenmerken:
Stootvaste en stevige benzinetankje voor de boot
Geschikt voor iedere buitenboordmotor
Makkelijk te vervoeren benzinetank door handvat en lichtgewicht materiaal
Geschikt voor onderstaande merken buitenboordmotoren:
Yamaha
Suzuki
Mercury
Mariner
Tohatsu
Johnson
Evinrude
Honda
Dodemanskoord & dodemansschakelaar
Een dodemanskoord en dodemansschakelaar zijn verplicht voor het besturen van boot met buitenboordmotor. Het doel van de schakelaar en dodemanskoord is het uitschakelen van de motor als de bestuurder overboord valt. Het is daarom van belang dat je te allen tijde het dodemanskoordje om hebt. Wij leveren een voordelig en sterk dodemanskoordje voor de motoren van onder andere Mercury, Mariner, Tohatsu, Yamaha, Suzuki, Honda, maar ook universele modellen.

Benzinetank accessoires
Is jouw tankje nog goed, maar heeft hij nieuwe onderdelen nodig? Deze hebben wij ook. De benzineslang, benzine connector en benzine connector OMC vind je allemaal terug in ons assortiment. Zo kun je extra lang van jouw tank genieten en voorkom je dat jouw motor zonder benzine staat.

Geef een reactie